Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Felülnézetből a medencéből kiemelkedő bikinis Koroknyai Virág

Fotó: Instagram/Korokanyai Virág
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Koroknyai Virág egymás után dobja ki magáról a vonzóbbnál vonzóbb bikinis fotókat, gyönyörűen fest rajtuk, és csak úgy forr körülötte a levegő.

Ezt az időszakot valószínűleg nem cserélnénk el a nyárra, hiszen sokunknak nagy kedvence a december. Imádjuk a karácsonyi fényeket, díszeket, a fenyőfák illatát, és mindent, ami az ünnepi hetekhez köthető.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Gyakorlatilag az egész december erről szól, és egy baj van ezzel az egésszel, hogy rettentő hamar eltelik. Pár nap alatt tovaszállnak a karácsonyi napok, majd jönnek a komorabb hetek és hónapok, amikor már egyértelműen a nyarat várjuk.

Összességében a januárt és a februárt kell átvészelnünk, mert azok olyan semmilyenek, az év legnehezebb hónapjai, majd a márciussal kezd visszatérni az élet a természetbe, és összességében belénk is.

Az azt követő időszakban pedig már egyre elérhetőbb távolságba kerül a nyár, amit annyira imádunk. Koroknyai Virág még ezekben a hideg napokon is gondoskodik arról, hogy kicsit visszautazzunk a nyárba, és kedvet kapjunk az utazáshoz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2