Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A maszkviselésen szólalkozott össze két férfi a metróban, súlyos sérülés lett a vége

Fotó: Daniel Tong/Unsplash
Külföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A londoni metróban történt incidens során egy egészségügyi munkavállaló olyannyira megsérült, hogy fémlemezt kellett az arcába helyezni, a rendőrség még mindig keresi a támadót.

A londoni metrón utazott egy egészségügyi dolgozó, amikor észrevette, hogy utastársa nem visel maszkot.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A két férfi között szóváltás alakult ki, melynek során a maszkot nem viselő férfi 3-4 alkalommal megütötte az egészségügyi dolgozót a fején és kilökte őt a járműből a peronra, ahol folytatta a bántalmazását.

Az áldozat állkapcsa megsérült, szemgödre három helyen eltörött, a támadás következtében pedig olyan súlyos sebesüléseket szenvedett, hogy arcába tartós fémlemezeket kellett behelyezni.

Az incidensre 2020. október 3-án került sor, az eset azért került ismét előtérbe, mert a rendőrség most a brit nyilvánosság segítségét kéri egy férfi azonosításához, akivel az eseményekkel kapcsolatban nagyon szeretnének beszélni – írja a Metro.

Ahogyan szerte a világban, Londonban is kötelező a maszkviselés a tömegközlekedési eszközökön, aki pedig nem tesz eleget a szabályoknak, pénzbírságra vagy az utazásból való kizárásra számíthat.