Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

A maszkviselésen szólalkozott össze két férfi a metróban, súlyos sérülés lett a vége

A londoni metróban történt incidens során egy egészségügyi munkavállaló olyannyira megsérült, hogy fémlemezt kellett az arcába helyezni, a rendőrség még mindig keresi a támadót.

...svg content...Fotó: Daniel Tong/Unsplash
Külföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A londoni metrón utazott egy egészségügyi dolgozó, amikor észrevette, hogy utastársa nem visel maszkot.

A két férfi között szóváltás alakult ki, melynek során a maszkot nem viselő férfi 3-4 alkalommal megütötte az egészségügyi dolgozót a fején és kilökte őt a járműből a peronra, ahol folytatta a bántalmazását. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Az áldozat állkapcsa megsérült, szemgödre három helyen eltörött, a támadás következtében pedig olyan súlyos sebesüléseket szenvedett, hogy arcába tartós fémlemezeket kellett behelyezni.

Az incidensre 2020. október 3-án került sor, az eset azért került ismét előtérbe, mert a rendőrség most a brit nyilvánosság segítségét kéri egy férfi azonosításához, akivel az eseményekkel kapcsolatban nagyon szeretnének beszélni – írja a Metro.

Ahogyan szerte a világban, Londonban is kötelező a maszkviselés a tömegközlekedési eszközökön, aki pedig nem tesz eleget a szabályoknak, pénzbírságra vagy az utazásból való kizárásra számíthat.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.