Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

A Konyhafőnök VIP: „Ez mi a szent sz*r?”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ripli Zsuzsi nemigazán akart hinni a szemeinek, és megjegyezte Fördős Zének, most nem tudja szeretni őt, mert ez már sok(k).

Folytatódnak A Konyhafőnök VIP kihívásai, immáron csapatban, vagy azt is írhatnánk, hogy újra, hiszen mindez nem újdonság a mezőny számára. Részben mégis, mert hárman dolgoznak együtt, ami könnyűnek is hangozhat, valójában ez még több kihívást rejt magában.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Egyedül sem könnyű főzni, ketten még nehezebb, hárman pedig maga a káosz, legalábbis akkor, ha a versenyzők nem figyelnek oda egymásra. Emiatt is fontos, hogy a kijelölt konyhafőnök valóban jó főnök legyen, és akkor nem lehet nagy baj.

Máskülönben borul minden, és erre hétfőn is láthattunk példát, és valószínűleg most sem maradnak el a váratlan pillanatok. Amikor az ember már azt gondolja, hogy nem jöhet több váratlan, valami mindig történik.

Fördős Zé szereti meglepni Rácz Jenőt és Sárközi Ákost, de természetesen a versenyzők sem maradhatnak ki a sorból. Ripli Zsuzsit szintén volt már mélyponton, pedig az egyik legnagyobb favoritja lehet a versenynek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2