Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

A Konyhafőnök VIP: Fördős Zé bejelentése a fináléban (előzetes)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ezúttal is Fördős Zé jelenti be, hogy ki nyerte meg A Konyhafőnök VIP aktuális évadát, amire sokan várnak.

Az elmúlt hetekben nem egy drámát láthattak a nézők a konyhában, és olyan sztárok búcsúztak ideje korán, akiket előrébb vártunk. Más hírességek pedig sokkal tovább maradtak bent, mint várták maguktól.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Járai Máté elismerte, valójában sokkal tovább jutott a versenyben, mint amire számított, hiszen végül negyedik lett. Rácz Jenővel pedig kibékült, így nagyon-nagyon sokat kapott a műsortól, amit sosem feled el.

Voltak csalódások is, például Kármán Odett nem jutott el a döntőkig, pedig úgy gondoltak rá, hogy ő lehet a nagy győztes. Osváth Zsolt szintén hamarabb esett ki a vártnál, ám mindketten büszkék lehetnek, mivel ez így is szép teljesítmény volt a részükről.

Az egyik legnagyobb meglepetés Ripli Zsuzsi elődöntős búcsúja volt, mert az elejétől kezdve gyakorlatilag mindenki arra számított, hogy finalista lesz. Nem így lett, ma este viszont megtudhatjuk, hogy a két riválisa közül kié lesz a főnyeremény.

Rácz Jenőnek két versenyzőért kell izgulnia, ami sosem egyszerű, és mint azt látni fogjátok az előzetesben, enyhén szólva sem megy minden egyszerűen. A korábbi évadokhoz hasonlóan kiesett versenyzők fogják segíteni a döntősöket, hogy megnyerjék a versenyt.

Még több bulvár: Farm VIP: Szorcsik Viki kiakadt Mikire, aki szerinte végig aludta az egész játékot