A Konyhafőnök: sikerült felbosszantani Rácz Jenőt, ez már neki is sok volt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 12. - 19:22

Rácz Jenőnél betelt a pohár, van egy bizonyos határ, amit jobb nem átlépni a Michelin-csillagos chefnél, hiszen nála is igen fontos a tisztelet megadása.

Hamarosan érkezik az új epizód A Konyhafőnök legújabb évadában, ami tartogat pár meglepő és kínos pillanatot. Egyes versenyzők olyannyira nincsenek a helyzet magaslatán, hogy azzal nem kicsit húzzák fel a chefeket.

Nemrég Sárközi Ákost is sikerült felhúznia az egyik versenyzőnek, történetesen Kárpáti Rebeka exének, aki egyúttal Tóth Andi egyik legjobb barátja. Ákos nem érti, miért keres a versenyben Feco, ha ilyen munkát képes végezni, majd a versenyző elsírta magát.

Másoknál is eltört a mécses, és nemcsak Ákost sikerült felidegesítenie a versenyzőknek, miközben a kötényosztás le sem zajlott. Simon pultja maga volt a borzalom, és ezt még azok is látták volna, akiknek közük nincs a főzéshez.

Török Livi keblei olyan szexin feszülnek ezen a bikinis fotón, mint semmi más a Földön

Ákos és Jenő lépett oda a fiatal srác pultjához, majd jött a jogos kérdés. Jenőnek nem tetszett, ahogyan a versenyző bánt a hússal, szerinte több tiszteletet érdemelt volna az állat, és valljuk be, teljesen igaza volt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.