Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

A dubaji naplementében fotózták Gáspár Evelint (fotók)

Gáspár Evelin nagyon jól érezte magát Dubajban, ahol a 30. születésnapját ünnepelte, ahol minden adott volt számára ahhoz, hogy erre az eseményre mindig emlékezzen.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Már csak amiatt is, mert igent mondott egy ejtőernyős ugrásra, ami az első volt számára. Szokásához híven bátor volt, nem ijedt meg a kihívástól, és valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen kalandja, annyira élvezte.

A bikiniformájáról sem feledkezhetünk meg, ami több mint látványos. Komoly átalakuláson ment keresztül, és ez olyasvalami, amire igenis büszkének kell lennie, de a támadások így sem kerülik el, ami szomorú. Szomorú, mert jogtalanul bántják, és sokan még csak meg sem közelítik ezt a formát, mégis támadnak. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Evelin igyekszik nem foglalkozni ezekkel a támadásokkal, de egy-két bántás azért rosszul esik neki. Az azonban erős válasz, amikor olyan fotók jelennek meg róla, amik megmutatják, mekkora fejlődésen ment keresztül.

Most pontosan ilyen fotók láttak róla napvilágot, és azt kell mondjuk, a legkisebb mértékben sem érheti kritika, ráadásul rettentően sok munkája van ebben. Neki bejött az életmódváltás, kellően kitartó volt hozzá.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.