Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

A Barca elnöke szerint a középpályán és a támadósorban is erősíteniük kell a télen

Gavi sérülése miatt gyors döntést kellett hoznia a katalánoknak.

...svg content...MTI/EPA/ANDREU DALMAU
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Gavi súlyos sérülése komoly érvágást jelent a Barcelona számára, olyannyira, hogy a nyárra tervezett erősítést már a téli átigazolási időszak alatt meg kell lépnie Xaviéknak, különben tovább mélyülhet a csapat kálváriája.

A Barcelona három mérkőzés óta nyeretlen, és bár a Bajnokok Ligájában ha nehezen is, de sikerült megkaparintaniuk a csoportelsőséget, a La Ligában csupán a harmadik helyen áll a tavalyi bajnokság győztese, kilenc ponttal lemaradva az idény meglepetéscsapatától, a Gironától, és héttel a Real Madridtól. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Így aztán nem meglepő, hogy Joan Laporta klubelnök szeretne mihamarabb megnyugtató megoldást találni az égető problémákra, lehetőleg olyan formában, ami költséghatékony, hiszen a Barca továbbra sem dúskál az anyagiakban, és még ott vannak a pénzügyi szabályok is – közölte az ESPN.

„Ha sikerül a liga fair play szabályainak keretein belül maradnunk, akkor az elképzelés az, hogy igazoljunk egy középpályást, kompenzálva ezzel Gavi kiesését” – fogalmazott Laporta, hozzátéve, hogy ez minden bizonnyal egy kölcsönszerződés lesz.

Laporta Vitor Roque szerződése kapcsán megosztotta, hogy a csatár december végén vagy január elején csatlakozhat a Barcelonához. Az Athletico Paranaense 18 éves játékosáért 30 millió eurót már kifizettek a katalánok, és a megállapodás értelmében a közeljövőben további 31 milliót kell még.