Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Egy mexikói szépségkirálynőt emberrablás vádjával tartóztattak le

A 25 éves Laura Mojica Romeróra akár 50 év börtön is várhat, miután letartóztatták azzal a váddal, hogy egy emberrabló banda tagja.

Ladbible
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Romero 2018-ban nyerte meg a Miss Oaxaca regionális szépségversenyt Mexikóban, a következő évben pedig részt vett a Miss Mexico versenyen is, 2020-ban pedig nemzetének képviselőjeként győzedelmeskedett a kolumbiai Nemzetközi Kávékirálynő versenyen – írja a Daily Mail.

Romerót jelenleg Huatuscóban, a mexikói Veracruz állam egyik városában tartják fogva. A mexikói hatóságok jelentésében a szépségkirálynő csak keresztnevével szerepel, megjegyzésként pedig az található a dokumentumban, hogy „egy emberrablásra szakosodott bűnszervezet feltételezhetően nyolc tagjának egyike”. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az ügyészek szerint egy elit emberrablás-ellenes egység lépett fel az ügyben annak érdekében, hogy megfékezzék a Veracruzt sújtó folyamatos bűnözést. Az ügyészek hozzátették, a gyanúsítottak elfogására (Luis Antonio’ ​​N’; Raúl ‘N’; María del Rosario „N”; Ana Martha ‘N’; Laura ‘N’; César Enrique ‘N’; Diego ‘N’ és Jossiel ‘N’) Veracruzban került sor, mikor az emberrabló bandákra szakosodott egység végrehajtotta az előre megtervezett műveletet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.