Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Legalább 109 alkalmazottnál mutatták ki a koronavírust egy síparkban

Egy coloradói síparkban elképesztő mértékben terjed a koronavírus, a legutóbbi teszteredmények szerint ugyanis az alkalmazottak közül 109 főnek lett pozitív a koronavírus-tesztje.

Flickr/Ralph.Torello
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A coloradói Közegészségügyi és Környezetvédelmi Minisztérium januárban hirdette ki a járványhelyzetet a Winter Park Resort síparkban, azonban csak szerdai heti járvány-összefoglalóban tették közzé az adatokat, valamint elmondták, megállapítást nyert, hogy az esetek nem a látogatókkal való interakciókkal vannak összefüggésben, sokkal inkább a munkahelyen és lakóhelyen kívüli összejövetelekre vezethetők vissza.

Jen Miller, a sípark kommunikációs vezetője elmondta, a járvány kezdete óta szorosan együttműködnek a közegészségügyi hatóságokkal, közös átfogó tervet készítettek, valamint az állam általi jóváhagyásához folyamodtak működésükre vonatkozóan, mielőtt december 3-án újra megnyitották volna kapuikat a látogatók számára. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Miller sorra vette a sípark által bevezetett óvintézkedéseket is, melyek a következők: felvonókorrekciók; a rakodási eljárás újratervezése; a személyzet létszámának növelése; új feliratok kihelyezése, melyek tájékoztatják a látogatókat az érvényben lévő szabályokról; az üdülőhelyen tartózkodók létszámának korlátozása. Hozzátette, a sípark szállója államilag elismert érintkezésmentes szállássá lett minősítve, továbbá jóváhagyott tesztelőhely 1700 aktív dolgozója számára.

A CNN azt írja, a fent említett járványügyi intézkedések ellenére néhány látogató arról számolt be, hogy az alkalmazottak sajnos nem minden esetben ellenőrzik megfelelő módon a maszkhasználatot, mire Miller úgy reagált, nagyra értékelik a látogatók visszajelzéseit és minden erejükkel azon dolgoznak, hogy mihamarabb meg tudjanak felelni minden előírásnak, ugyanis számukra munkatársaik, látogatóik és a közösség jóléte jelenti a legfontosabb prioritást.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.