Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
63,272 $

Gáspár Evelinnek elege van, a Facebookon keresztül üzent Zsoltinak és Győzőnek

Nyilvános módon üzent Gáspár Evelin Gáspár Zsoltinak és Gáspár Győzőnek, a két testvérnek, akik az utóbbi időben a médián keresztül üzengetnek egymásnak.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy ideje nem a legjobb a viszony Zsolti és Győző között, ami valószínűleg nincs a legjobb hatással a hangulatra. Nemrég tudhattuk meg, hogy a nagy kibékülés után nem rendeződött a helyzet a testvérek között, és még mindig nem került pont az ügy végére.

Miközben Győző egy megható posztot rakott ki a testvéréről, Zsolti árulja a mellette lévő luxusvilláját, több mint félmilliárd forintért. Természetesen Zsolti olvasta testvére nyilatkozatát a sajtóban, ami után dühösen reagált. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Szerinte nem igazak azok az állítások, amiket Győzike mond, és kezd elege lenni ebből. Nyilvánvalóan valamilyen szinten Evelin, Győzike idősebbik lánya is érintett ebben, akinél betelhetett a pohár, mert a Facebookon keresztül reagált.

„Elképesztő reggelre ébredtünk.” – írta Győző a Facebook oldalára kitett posztjában, mellékelve azt a cikket, amiben a testvére azt állítja róla, hogy mentálisan beteg. Cikkünk megírásának pillanatában közel 600 likenál járt a poszt, és több mint ötven hozzászólás született.

A hozzászólások között Evelin is feltűnt, aki eddig majdnem 400 likeot kapott a kommentjére, melyben rendesen leteremtette a testvérpárt. „Jó lenne, ha már befejeznétek ezt, hogy az újságban bántjátok egymást! Viselkedjetek már felnőtt módon, és ne járassátok le magatokat, meg a családotokat.”

Meglátjuk, hogy mit hoz a folytatás, de a jelenlegi irány nem a legjobb. Zsolti közben építi a saját karrierjét, egyre népszerűbb, míg Győzike és családja napjait újra kamerák fogják követni a LifeTV-n induló műsorban.