Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Berki Mazsi nagyon rápörgött a hétvégére, ezzel a tánccal köszönt el a héttől

Mazsi is izgatott a hétvége miatt, hiszen ez azt jelenti, hogy pihenhet, mert sok volt számára a hét, így most jöhet a megérdemelt lazítás.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Állandó mozgásban van Berkiék családja, szinte soha nem vesznek vissza, mindig dolgoznak valamin, úton vannak, forgatnak, fotózásra tartanak, és így tovább. A sztárok élete ebben merőben más, mint a miénk, és jobban el tudnak fáradni.

Azok, akik azt gondolják, hogy a hírességek csak a pénzt számolják, tévednek. Egyes sztárok egyszerre sok dologgal foglalkoznak, de ebben az a jó, hogy legalább soha nem unatkoznak, és hamar eltelik egy nap, vagy egy hét. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Berkiéket nem kell félteni, náluk a hétfő, a kedd, a szerda, a csütörtök és a péntek is nagyon aktív szokott lenni, így normális, hogy már rettentően várják a hétvégét, amikor egy kicsit talán lelassulnak a dolgok.

Gáspár Evelin ezt most nagyon odarakta: fullos a szett!

Mazsi gyorsan el is köszönt a péntektől, és megjegyezte, hogy kissé sok volt ez a hét. Látván őket a közösségi médiában, meg is tudjuk érteni, bár nem lepődnénk meg, ha a következő két napban sem maradnának végig otthon.

Krisztián felesége, aki nemrég egy hófehér Ferrari előtt pózolt, miután együtt táncoltak egy vicces videóban, most ismét a táncmozdulatokat helyezte előtérbe, amivel kvázi megkezdte a hétvégére való hangoldást.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.

FELKAPOTT