Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

Egy robbanás következtében összeomlott egy bevásárlóközpont Oroszországban

A helyi hatóságok közleménye szerint péntek reggel egy gázrobbanás történt Oroszország déli részén, Vlagyikavkaz városában, melynek következtében egy bevásárlóközpont épülete megsemmisült.

Flickr/Marco Fieber | ostblog.org
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az orosz hírügynökségek arról számoltak be, hogy a robbanás során szerencsére senki sem sérült meg, ám a robbanás idején egy férfi az épületben tartózkodott, akit mentőszolgálatoknak a romok alól kellett kimenekíteniük, szerencsére azonban nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

A CTV News értesülései szerint a robbanás kora reggel történt egy háromemeletes épületben, melyben egy szupermarket, valamint több üzlet és iroda működött. A sajtóértesülések szerint a gázszivárgás lehetett a robbanás legvalószínűbb oka. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

A robbanás teljes mértékben megsemmisítette az épületet, a közelben lévő lakóépületek többségének ablakai pedig betörtek a robbanás következtében. Az orosz hatóságok előzetes vizsgálatot indítottak az ügyben.

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Könnyűszerrel végezhetett cápákkal a hatalmas „kardfogú lazac”

Izmos testüknek és agyaraiknak köszönhetően olyan erőset üthettek, hogy könnyedén végezhettek akár cápákkal, delfinekkel és fókákkal is.

Az Xbox állítólag már javában dolgozik a következő Fallout-játékon

Ők is tisztában vannak azzal, hogy a Prime Video sorozatának elsöprő sikere rengeteg embert megmozgatott, és azzal is, hogy a videójátékok rajongói már nagyon régóta várják a folytatást.