Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Gáspár Zsolti csúnyán kiakadt, dühösen reagált Győző állításaira

Úgy tűnik, hogy a testvéri viszony valóban nem a legjobb Zsolti és Győző között. Még mindig nem rendeződtek a dolgok, és egyre nagyobb a sértettség.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nemrég derült ki, hogy Zsolti árulja a több mint félmilliárdot érő luxusvilláját, mert úgy döntöttek, hogy elhagyják Salgótarjánt. Győzike erről csak később értesült a rokoni körből, és nagyon meglepődött, többek között a kért összegen is, amit elnagyoltnak tart.

Előtte arról is beszélt, hogy mennyit kaptak a nyilvános kibékülésük után a megjelenésért cserébe, de úgy tűnik, hogy továbbra sincs meg az a jó kapcsolat közöttük, mint régen. Győzike a Borsnak mesélt a lelki fájdalmairól, majd nem sokkal később Zsolt reagált erre. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A jelek szerint Zsoltinál betelt a pohár, és ennek hangot is adott a Bors hasábjain. „Elég Győzikéből, nem akarok további üzengetést a sajtóban! Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma. Egy ember, aki lassan negyvenszer műtette magát, s akinek komoly gondjai vannak magával.” – idézte a lap a testvért.

Zsolti hozzátette, senki sem tartott pisztolyt Győzike fejéhez, hogy legyen egy közös interjú, amiben egymásról is beszélnek. Vérlázítónak tartja azt, amit az anyagi részről állított a testvére, és azt mondja, réges-rég megkapták a tiszteletdíjukat.

Metzker Viki kerek fenekét körzővel sem lehetne jobban megrajzolni

Az sem igaz, hogy a gyerekek el lennének tiltva egymástól, mert Evelin minden reggel közösen edz a nagyobbik lányával, és ami pedig a féltékenységet illeti, ő nem tett rosszalló megjegyzéseket rá a tévés szereplései kapcsán.

„Például nekem nem eladó a családom, de a vér soha nem válik vízzé.” – zárta le Zsolti, aki tisztázta, hogy mindig ott volt, amikor baj történt, kezdve a legutóbbi karamboljukkal, ahol elsőként sietett a segítségükre.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.