Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,720 $

Müller Cecília aggasztó hírt közölt a mutáns vírus kapcsán

Nem kizárt, hogy közösségi terjedésnek indult az új vírusmutáció, emiatt pedig még fontosabbá vált a koronavírus elleni oltóanyagok beszerzése és beadása, hiszen a brit mutáció jelenléte egyre inkább érezteti a hatását.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Még mindig csak a brit variánst detektálták Magyarországon, mely ugyan nem veszélyesebb a szervezetünkre, az sokkal gyorsabban képes terjedni. Emiatt is indulhattak növekedésnek a számok, amikről Orbán Viktor miniszterelnök is beszélt.

Szlávik János is azt sejti, hogy a mutálódott vírus állhat ez az egész mögött. Az országos tisztifőorvos szintén arra gondol, hogy a brit variáns okozhat most egyre nagyobb kihívást, így az oltások még fontosabbá válnak. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Müller úgy fogalmazott, hogy az új mutáns formája közösségi terjedésnek indulhatott, és már 69 esetben mutatták ki a mutációt Magyarországon. Ezeknek a személyeknek azonban csak egy része járt külföldön: Németország, Ukrajna, Nigéria. Az eseteknek jó része nem utazásokhoz köthető, tehát itt főként közösségi terjedésről van szó.

Ami jó hír, hogy a dél-afrikai és a brazil mutációt egyelőre nem fedezték fel, amiket veszélyesebbnek tartanak, mint a brit változatot.

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.