Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,923 $

Erdei Zsolt boldog családapa, de házasságra nem vágyik

Az egykori profi ökölvívó Erdei Zsolt 7 éve él együtt párjával, akivel két közös gyermekük is születtett, Gréti és Vilmos. Madár elárulta, Réka egyre többször hozza fel a házasság témáját, de ő korábbi válása miatt nem igazán szeretne újranősülni.

Style

Kornis Vivien

Szerkesztő

Erdei Zsolt elárulta: párja és két gyermekének édesanyja, Réka nagyon szeretné, hogy elvegye őt, ő azonban nem vágyik házasságra.

Az egykori profi ökölvívó Erdei Zsolt 7 éve él együtt párjával, akivel két közös gyermekük is születtett, Gréti és Vilmos. Madár elárulta, Réka egyre többször hozza fel a házasság témáját, de ő korábbi válása miatt nem igazán szeretne újranősülni. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Sosem tagadtam, hogy voltak köztünk is ajtócsapkodások és viták Rékával. Sajnos a gyerekek, a munka és az egyéb teendők mellett nem jutott elég időnk egymásra. Én örültem, ha egy hosszú nap végén pihenni tudtam, a párom viszont vágyott arra, hogy olykor elmenjünk kettesben valahová vagy csak legyen időnk egymásra. A karantén azonban jó hatással volt ránk, a korlátozások miatt én is sok időt töltöttem otthon. Többet beszélgetünk, romantikázunk, mondhatni visszataláltunk egymáshoz. Most minden jó közöttünk, harmóniában élünk – mesélte Zsolt az AC Newsnak.

Most arról is beszélt, hogy Réka gyakran felhozza, szeretné, hogy Zsolt feleségül vegye, de ő korábbi házassága és válása miatt ódzkodik a nősüléstől. Jelenleg is úgy élnek együtt, mint a házasok és együtt nevelik a gyerekeket, illetve elmondta, teljesen megérti, hogy Réka miért érez úgy, ahogy – szerinte minden nő arra vágyik, hogy feleségül vegyék.

Volt nejével, Arabellával egy közös gyermekük született, Viktor, akiről édesapja elmondta, hogy igazi kamaszként most nem épp a tanulás számára a legfontosabb, inkább a haverokkal tölti a mindennapjait. Viktor idén elballag az általános iskolából, és ősszel a 6 éves Gréti is megkezdi a tanulmányait egy speciális intézményben.

A sportoló azt is elárulta, tart tőle, hogy újra elkaphatja a koronavírust – néhány hónapja egyszer már átesett a Covidos megbetegedésen, de egy kivizsgálás szerint nagyon kevés antitestet termelt a szervezete. Ez azt jelenti, hogy újrafertőződés esetén nem biztos, hogy immunrendszere tünetmentesen legyőzi a vírust, így különösen elővigyázatosnak kell lennie, hiszen első alkalommal is, bár először csak kétnapos fejfájásra panaszkodott, végül hetekig tartó extra fáradékonyság keserítette meg mindennapjait.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.