Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Ilyen kerek a feneke a másfél éve off szezonban lévő magyar fitneszbajnoknak

Lengyel Vivi nagyon rég nem hagyott ki ennyit, mint az elmúlt másfél évben, és őszintén beszélt erről, miközben megmutatta az aktuális formáját, ami így is klasszis.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Minden elismerésünk Vivinek, aki négyszeres világbajnoknak mondhatja magát az egyik legnépszerűbb és legcsinosabb fitneszmodellként. Óriási munka van a sikerei mögött, és semmi oka arra, hogy bármiért is magyarázkodnia kelljen.

A legutóbbi posztjában megmutatta az aktuális formáját, miután már másfél éve off szezonban van. Ennek ellenére lehengerlően néz ki, és nők milliói fogadnák el ezt a testet, amit felépített magának a hosszú évek alatt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Másfél éve off szezonban vagyok … Ami számomra egyben nehéz és új dolog is, hiszen 17 éves korom óta egészen 24 éves koromig nem volt hosszabb kihagyásom. A testem ugyan többször jelezte,hogy szüksége van rá,de az eszem helyett a szívem vezényelt leginkább.”

„Jót tett,hiszen átalakult a “kapcsolatom “ a kalóriákkal és szénhidráttal. Míg régen 50-60 g szénhidrát fogyasztása egy nap soknak tűnt számomra, jelenleg napi 300 körüli a bevitelem és jól érzem magam a bőrömben.”

Hihetetlen teste van az F1-es sztár új barátnőjének

„Nyilván a testsúlyom nagyobb, de úgy érzem, arányokban sikerült a legtöbbet javítanom, ami számomra a fő célkitűzés volt. Természetesen a fogyasztott tápanyagforrások ugyanúgy tiszták és az edzések is a megszokottan mennek.”

„Hamarosan a fejlődési folyamat végéhez érünk (én így hívom az off szezont ) és 2 év után újra nekiállok egy színpadi forma csiszolásának. Izgatottan várom.” – tette hozzá Vivi a hivatalos bejegyzésében.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.