Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Hihetetlen teste van az F1-es sztár új barátnőjének

Vannak szerencsés emberek, és vannak a nagyon szerencsés F1-es pilóták, akiknek csodálatos barátnőik vannak.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Max Verstappen minden kétséget kizáróan a Föld egyik legszerencsésebb embere, leszámítva azt, hogy hiába minden idők egyik legnagyobb tehetsége, nem a Mercedesben ül, így nem nyerhette meg a bajnokságot.

Ellenkező esetben talán Lewis Hamiltonnak nem lenne hét világbajnoki cím a neve mellett, de ezt már soha nem tudjuk meg. A holland sztár még csak a trófeáért sem tudott harcban lenni, akkora a fölénye a német gyártónak. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Ez az év sem lesz könnyű, így az egyetlen igazi remény 2022 maradt, amikor teljesen átalakul a királykategória, és lehetséges, hogy Verstappen is csapatot fog váltani. Kérdés, Hamiton a mezőny tagja lesz-e még akkor…

Sok a kérdőjel, de az nem kérdés, hogy Verstappen barátnője az egyik legszebb és legvonzóbb nő a paddockban. Kelly Piquet a híres brazil F1-es világbajnok lánya, akinek történetesen a szintén volt királykategóriás pilótától, Daniil Kvjattól született gyermeke.

Most azonban már Verstappennel alkot egy párt, és olyan testi adottságokkal rendelkezik a modell, hogy arra még az ABC is kevés lenne. Természetesen Max is likeolta az új képeket, amiken a kedvese szerepel.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.