Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,70 Ft
Bitcoin
64,043 $

Ezt az autórongáló nőt keresi a józsefvárosi rendőrség: milliós kárt csinált

A képeken szereplő nő egy- és kétmillió forint közötti kárt okozott az egyik járműben, amit valamilyen oknál fogva végigkarcolt.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A rendőrségnek sokszor nincs könnyű dolga az azonosítással, mivel a maszkok ebben az esetben nincsenek a segítségükre. Most azonban talán más a helyzet, mivel a nő hajszíne nem mondható átlagosnak, ahogyan a hasonló színű kabátja sem.

A rendőrségi közlemény szerint rongálás bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást a képeken látható ismeretlen tettes ellen. Az eddigi adatok szerint a nő január 23. és 30. között egy VIII. kerületben parkoló városi terepjárót több helyen is szándékosan megkarcolt. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

200 ezer forintra büntették a BMW-st, amiért 123 km/h-val száguldozott faluban

Ezzel egy- és kétmillió forint közötti kárt okozott, ami jelentős összeg. A nő talán nem volt tisztában azzal, hogy a térfigyelő kamerák rögzíteni fogják, és a rendőrség arra kéri az embereket, hogy segítsenek nekik az azonosításban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – olvasható a közleményben.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egy jólléti ellenőrzésre érkeztek a helyszínre a rendőrök, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg.