Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

Új előzetest kapott a Halálos iramban 9.: kemény menet lesz

A vártnak megfelelően a Super Bowl ideje alatt befutott a Halálos iramban 9. részének legújabb előzetese, ami tartalmaz néhány új részletet.

Kult

A T-800-as

Szerkesztő

Eleinte sokan csak pár résszel számoltak a Halálos iramban kapcsán, ami azonnal magával ragadta a nézőket. Most azonban már ott tartunk, hogy a kilencedik részt várjuk, sajnos Paul Walker nélkül, aki pár esztendővel ezelőtt elhunyt egy tragikus autóbalesetben.

A mindig jókedvű és jóképű színész nagy űrt hagyott maga mögött, hiszen ő volt az Vin Diesel mellett, aki a legfontosabb tagként szerepelt ezekben a filmekben. Azóta több epizódot is kiadtak franchise részeként, melyek rendre óriási összegeket termeltek a stúdiónak. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

A kilencedik rész Justin Lin rendezésében érkezik, természetesen többek között Diesel főszereplésével, de más nagyobb nevek is ott vannak a legendás bandából. Minden eddiginél akciódúsabbnak és drámaibbnak ígérkezik az új epizód.

A forgatásokat még 2019 júniusában kezdték el az Egyesült Királyságban, de Los Angelesben és többek között Thaiföldön is vettek fel jeleneteket. Sőt, a film egy részét a grúziai Tibiliszben vették fel, miközben a munkálatok elején Joe Watts, Diesel kaszkadőre súlyos fejsérülést szenvedett.

A Watchmen forgatókönyvírója viszi majd a Penge rebootját

A Super Bowl nem lehetett volna teljes az új trailerek nélkül, és a Halálos iramban 9. megkapta a maga előzetesét, amiből újabb és újabb részletek derülnek ki. Ez csak egy rövid előzetes, de annál látványosabb és izgalmasabb.

Érdekesség, hogy az eredeti tervek szerint tavaly május végén debütált volna a mozikban a már elkészült film, ugyanakkor a koronavírus közbeszólt, és egyre csak csúsztatták a nagy napot. A következő ilyen dátum 2021 áprilisa volt, majd május 28.