Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,76 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,94 Ft
Bitcoin
61,926 $

Exatlon: Anna sírva vallott Benőnek, akit nem akar elveszíteni

Anna és Benő nagyon jóban lettek, ez tisztán látszik, most viszont lehetséges, hogy elveszítik egymást, ami egy újabb csapással érne fel a lány számára.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A kihívók minden kétséget kizáróan szétestek, és legutóbb egy már megnyertnek tűnt napot buktak el. Drámai volt a végjáték, és a bajnokok győzelme egyúttal azt is jelentette, hogy az egyik kihívó elhagyja Dominikát.

A fiúk következnek, és Ricsi biztosan újra párbajozni fog a nagyon rossz teljesítménye miatt. Papíron nem lehet sok esélye, de eddig minden párbaj hozott pár meglepetést, leszámítva talán azt, amikor Franciska állt ki harcolni. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Benő és Viktor közül fog választani Bálint, de bárkire is essen a döntése, Ricsinek nagyon nehéz dolga lesz. Anna közben frusztrált, mivel érzi, hogy elveszítheti Benőt, akit annyira megkedvelt, és egy hullámhosszra kerültek.

„Na… Viszonylag nehezen találtam a helyemet amúgy itt a csapatban az első időszakban, aztán elkezdtem Geri fele nyitni, akkor Dani fele… aztán már egyikük sincs itt.” – mondta sírva Anna, aki igen feszültnek tűnt.

„Most meg vagy te… és ha te elmész, akkor… szétverem a fejed.” – tette hozzá könnyes szemekkel és kissé nevetve, ami után Bálint megsimogatta Anna bal lábát, megnyugtatva ezzel őt, hogy minden rendben lesz.

Bumm, Király Linda ezzel a szelfivel ledobta az atomot az Instán

Márpedig, ha most fogadnunk kellene, 100%-ig biztosak lennénk abban, hogy Bálint Benőt fogja kiküldeni a Ricsivel való rosszabb kapcsolat miatt. Az is érdekes kérdés, hogy mi lesz a medálok sorsa a párbajon, amiből legutóbb hármat is felhasználtak Dóri számára.