Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,163 $

Káprázatosan néz ki a Barátok köztből megismert Balogh Edina

Egy természetes szépség, egy szexi karakter, aki még egy pulóverben is el tudja kápráztatni a közönségét.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Balogh Edina neve rengeteg ember számára lehet ismerős, és egy olyan sorozatban szerepelt, ami több évtized után hamarosan véget ér. Akkoriban a Barátok közt még sokkal jobb számokat produkált, és különben is, egyszer minden véget ér.

A neves színésznő élete azóta megváltozott, édesanya lett, családot alapított, ami minden nő számára egy kimondott, vagy kimondatlan cél. Megtalálni az igazit azonban sokkal nehezebb, főleg manapság. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Edina nemcsak szép, hanem kiegyensúlyozott és boldog, így gyakorlatilag minden adott lehet számára ahhoz, hogy az élete harmonikus legyen. A koronavírus idején neki sem könnyű, de ő valóban egy pozitív karakter.

Aki figyelemmel követi az életét a közösségi médián keresztül, az tudhatja, hogy Edina nagyon ügyesen bánik az ecsettel, szépen fest. Valóban van hozzá tehetsége, amit folyamatosan fejleszt és ezt meg is mutatja a közösségének.

Tóth Andi rendesen visszaszólt Tóth Gabinak a videója után, nem kímélte a zenésztársát

Az Instagramon rövidesen 75 000 követőt számolhat, de ha csak a szépségét vesszük alapul, akkor ennél sokkal többet érdemelne. Ami késik, nem múlik… Ezek a számok egyre jobban lesznek, és nem minden a mennyiség.

A mindig csinos és szexi színésznő legutóbbi divatképe is nagy sikert aratott a követők körében, akik sorra írták az elismerő szavakat. Nincs is szebb annál, amikor a női rajongók ismerik el egy másik nő szépségét.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.