Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Sajtó: így léphet ki a szerződéséből Messi a Barcelonánál

A 2017-ben aláírt szerződés részleteinek kiszivárgása óta több olyan információ is napvilágot látott, amikről eddig nem tudhattunk.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi eddig is a világ legjobban kereső futballistája volt, de a pontos számokról nem voltak információk. Az El Mundo azonban valamilyen módon megszerezte az argentin klasszis kontraktusát, és azt állították, hogy a legenda egy 555 millió eurós szerződést kötött a Barcelonával.

Noha Messi az elmúlt nyáron távozni akart, és júniusban lejár az aktuális szerződése, a hírek szerint közelebb áll ahhoz, hogy maradjon. A kiszivárgott papírok alapján Messi szabadon igazolható lesz, ha Katalónia függetlenné válik, szuverenitást kap – írja Sputnik News. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

A jelentés szerint a Barcelona kikerülhet a La Liga spanyol nemzeti bajnokságból, és a katalán ligában folytathatná tovább, ha Katalónia megszerzi a függetlenségét. A szerződésben foglaltak szerint, ha ez a forgatókönyv valósulna meg, akkor a hatszoros aranylabdás azonnal ingyen távozhatna.

Több pletyka kering Messi állítólagos integrációjáról a katalán társadalomban és kultúrában, melynek gyakorlásának cserébe aláírhatta a sporttörténelem legnagyobb szerződését. Sőt, a Barcelona állítólag még Messi katalán nyelvtudásán is megpróbált javítani.

A szerződésben foglaltak szerint Messi semmilyen doppingügybe nem keveredhet, és egy olyan életet kell élnie, ami megfelel az elvárásoknak. Öt hónap van hátra a kontraktusából, ami szezononként 138 millió eurót hoz számára. A hosszabbításért cserébe automatikusan 115 millió eurót kapott, és legkevesebb évi 79 „hűségbónuszt” visz haza, amiért a Camp Nou-ban maradt.

Tom Brady a 10. Super Bowljára készül, Michael Jordan elé kerülhet

Ezen a héten jelentették be a Barcelona honlapján, hogy a szivárogtatás miatt pert indítanak az El Mundo és minden olyan személy ellen, akik részt vettek ebben. Médiaértesülések szerint Messi jogi csapata is erre készül az újság ellen.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.