Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,83 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,90 Ft
Bitcoin
60,669 $

Továbbra sem törlik az idei nyári olimpiát Tokióban a járvány miatt

A játékok főnöke megerősítette, hogy folytatják az előkészületeket, nem törlik az eseményt, amit a pandémia miatt 2021-re kellett halasztaniuk.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Eredetileg tavaly nyáron rendezték volna meg a 2020-as tokiói olimpiát, de a világjárvány közbeszólt. A helyzet azóta sem ideális, és sok az olyan pletyka, hogy törölhetik az eseményt, de ezt rendre tagadták.

Yoshiro Mori, aki a játékok szervező bizottságának elnöke kedden elmondta, független attól, hogy milyen lesz a koronavírushelyzet, meg fogják rendezni a nyári játékokat. Az elnök mindenkit biztosított arról, hogy a pandémiától függetlenül le fogják bonyolítani az eseményt – írja a CNN. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Hozzátette, már túlléptek azon a vitán, hogy megtartják a játékokat, vagy sem. Ehelyett egy „új” olimpiával kell előállniuk, megszervezniük azt, ami teljes átalakítást igényel a koronavírus miatt. Az elmúlt hónapban is cáfolták, hogy teljesen törölnék az eseményt.

Újabb csapás a Liverpoolnál, az egyik legjobb játékos dőlt ki az egész szezonra

A NOB nem kötelezi a versenyzőket arra, hogy oltassák be magukat, de Japán megteheti azt, hogy senkit sem enged be a helyszínre, akinek nincs meg az oltási igazolása. Még mindig vannak komoly kérdések, amiket egyelőre nem tisztáztak.