Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,233 $

Exatlon: Livi nem fogta vissza magát, Ricsi megkapta a magáét

A kihívók legutóbbi kiesője röviden és tömören mondta el a véleményét Ricsiről, aki úgy tűnik, másoknak is kezd sok lenni.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az Exatlon elejétől kezed Ricsi egy központi szerepet próbálhat betölteni a kihívóknál, legalábbis erősen ez rajzolódik ki. Ezzel önmagában még nem is lenne probléma, de hiányzik a teljesítmény a neve mellett.

A nézők hamar kinézték maguknak emiatt, és rendre sok negatív kommentet kap. Egy párbajt már megúszott, de lehetséges, hogy a következő esetében már nem lesz így, látva azt, hogy már mindenki jobb nála. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A kevés, vagy nulla pont ellenére folyamatosan beleáll a vitákba, és ez legutóbb Benő esetében is így volt. Livi több kérdést kapott Ricsivel kapcsolatban, akivel nem volt a legjobb a kapcsolata az Exatlonban.

Sokkot kaptunk Kylie Jenner bikinis képétől, ami maga a tökély

A kiesett versenyző nem kertelt, elmondta a véleményét a társáról, akinek nem tud azonosulni a stílusával. Erről a hivatalos Instagram oldalán keresztül mondott, illetve írt pár szót, ami nem okozhat olyan nagy meglepetést.

„Ez sokan kérdezitek. Tőlem Ricsi állt a legtávolabb, én nem tudok azonosulni az ő stílusával.” – válaszolt Livi arra a kérdésre, hogy mit gondol Ricsi viselkedéséről. „Sokszor nem értem, miért generálja a feszültséget.”

„Azt sem értem, hogy teljesítmény nélkül miért akar mindig középpontban lenni. De hát nem vagyunk egyformák. Ezt neki is elmondtam többször odabent.”

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.