Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Mégsem koronavírus-vakcina okozta a kaliforniai férfi halálát

Nem a koronavírus elleni védőoltás okozta annak a kaliforniai férfinak a halálát, aki néhány órával azután halt meg, hogy beadták neki a vakcinát.

...svg content...Kistarcsa, 2021. január 5. Megkapja egy dolgozó a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház oltópontján 2021. január 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Külföld

Takács Petra

Szerkesztő

A New York Post szerint a nyomozóhatóság megállapította, hogy a férfinél a halála előtt nem sokkal koronavírus-fertőzéssel állapítottak meg és a betegség tüneteit mutatta, amikor megkapta az oltást, illetve különböző egészségügyi problémákkal küzdött.

„Klinikai vizsgálatok és laboreredmények segítségével kizártuk, hogy a koronavírus elleni védőoltás hozzájárult volna a férfi halálához” – nyilatkozta a nyomozóhatóság, azt azonban nem árulták el, melyik gyártó vakcináját adták be neki. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Eközben Tim Zook, 60 éves dél-kaliforniai röntgentechnikus halálával kapcsolatban még mindig zajlik a nyomozás. A férfi január 9-én hunyt el, 4 nappal azután, hogy megkapta a Pfizer koronavírus elleni védőoltásának második dózisát.

Zook halálának ügyében további toxikológiai vizsgálatokat rendeltek el, melynek azonban várhatóan csak hónapok múlva lesz eredménye, árulta el a helyi halottkém.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.