Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Végre kiderült, melyek voltak 2020 legnépszerűbb videójátékai

Közzétette 2020 legnépszerűbb videójátékainak listáját az Epic Games Store, kevésbé ismert játékokat is megtalálunk rajta.

Smart

Takács Petra

Szerkesztő

Az Epic Games 2020-as összefoglalójában megtaláljuk a leggyakrabban megvásárolt és játszott, más szóval az év legnépszerűbb videójátékainak listáját – a várhatóakon kívül meglepő címeket is láthatunk rajta. A toplista befutóit több műfajból válogatták össze.

A 10 legnépszerűbb játék az Epic Gamesnél 2020-ban az Assasin’s Creed Valhalla, a Satisfactory, a Fortnite, a Snow Runner, a Godfall, a Borderlands 3, a Rocket League, a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2,  a Grand Theft Auto 5 és a Rogue Company. A lista szereplői között természetesen voltak tavaly frissen megjelentek is, de nem mindegyik teljesen újdonság, a Fortnite pl. új karakter skineket kapott az eddig elérhetőek mellé. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A Borderlands 3. részének népszerűsége a megjelenés második évére sem csökkent, ez többek között a DLC frissítéseknek köszönhető és az ősszel a második season pass-szal újító játék rajongói már a harmadik pass-t várják.

Az Assasin’s Creed Valhalla és a Fortnite top helyezése sem különösebben meglepő, az AC franchise legújabb tagja Az Év Játéka címért is versenybe szállt, így várható volt, hogy az Epic Games listáján is szerepel majd a legjobbak között. Az évek óta népszerű Fortnite olyan skinekkel lepte meg rajongóit tavaly mint Deadpool, John Wick és Kylo Ren.

A toplista játékainak népszerűsége valószínűleg 2021-ben sem esik majd vissza számottevően, ugyan az Assasin’s Creed Valhalla kicsit lelassult, a Fortnite, a Borderlands 3 és a Rocket League úgy tűnik, továbbra sem veszít rajongóbázisából. Idén izgalmas megjelenésre számíthatunk videójáték-fronton, érdekes lehet a 2021-es toplista.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.