Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Vasvári Vivi köntösben és sílécen teázgat

Ha valaki, akkor Vivi nagyon tud élni, és ennek rendre látványos módon adja meg a módját.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres magyar modellt eddig még soha nem láthattuk formán kívül és valószínűleg nem is fogjuk. Magyaroszágon ő az egyik olyan híresség, aki megtestesíti a divatot, az eleganciát és mindent, ami ezzel kapcsolatos.

Ugyanakkor nem riad vissza a keményebb helyzetektől, amit a Farm VIP-ban pontosan láthattunk. Sokaknak akkor esett le igazán, hogy Vivi egy nagyon is belevaló nő, akit nem kell félteni, és mindig lehet rá számítani. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Curtis ismét megmutatta, mekkora szíve van

Ő is imád utazni, új élményeket szerezni, amik alapvetően meghatározó tud lenni az életünkben, és nem egyszer egy teljesen más irányt írhat le. Mint arról korábban már írtunk, a modell ezúttal egy havas környezet felé vette az irányt, és Svájcban síel az egyik leghíresebb alpesi területen.

Egy pillanatra sem lépődtünk meg azon, hogy Vivi nagyon trendi módon indult neki a havas kalandnak, és nem maradhatnak ki az extra tartalmak sem. Nem rossz, amikor a léceden állva egy köntösben kortyolgatod a délutáni teádat.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.