Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Vasvári Vivi a világ egyik leghíresebb síterepén száguld, nem is akármiben!

not image

A T-800-as

2021. január 30. - 19:05

A híres modell és televíziós személyiség nem akárhonnan jelentkezett be, és a szerelésére sem lehet panasz, mert mindig ad a megjelenésre.

Vasvári Vivient nem lehet megállítani, mindig halad az útján előre, bármi is történjék. Egy igazán erős, karakteres nő, aki azonban szereti, ha szeretik, és látható módon sokat képes adni a körülötte lévő embereknek.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Vivi nemrég egy paradicsomi környezetben járt, ahol egészen a magyar nyári időszakig megszerezhette a színét, míg legutóbb egy totálisan más helyszínről jelentkezett be, ami sokkal inkább illik a télhez.

A mindig mosolygós és nagyon csinos modell sílécre pattant, és ehhez egy igen feltűnő „űrruhát” választott, ami nagyon jól áll neki. Ha megnézitek, még a kesztyű is maximálisan passzol az összeállításhoz.

Horváth Szandra fenékedzés közben: tökéletes?

Nem mellesleg a világ egyik leghíresebb síterepére látogatott el, aminek Svájc szolgál otthonául. St. Moritz sokak nagy álma, ami az Alpokon belül is kiemelkedik a sorból, és már nem egy világsztár kapcsolódott ki ezeken a pályákon.

Egy nagyon kis svájci városról beszélünk, ami a téli időszakban tele van turistákkal, bár a mostani vírushelyzet miatt ez nem teljesen így van. A várost nem zárták le, és a szerencsések nagyon jól érezhetik magukat odakint.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.