Vasvári Vivi a világ egyik leghíresebb síterepén száguld, nem is akármiben!

not image

A T-800-as

2021.január.30 - 19:05

A híres modell és televíziós személyiség nem akárhonnan jelentkezett be, és a szerelésére sem lehet panasz, mert mindig ad a megjelenésre.

Vasvári Vivient nem lehet megállítani, mindig halad az útján előre, bármi is történjék. Egy igazán erős, karakteres nő, aki azonban szereti, ha szeretik, és látható módon sokat képes adni a körülötte lévő embereknek.

Vivi nemrég egy paradicsomi környezetben járt, ahol egészen a magyar nyári időszakig megszerezhette a színét, míg legutóbb egy totálisan más helyszínről jelentkezett be, ami sokkal inkább illik a télhez.

A mindig mosolygós és nagyon csinos modell sílécre pattant, és ehhez egy igen feltűnő „űrruhát” választott, ami nagyon jól áll neki. Ha megnézitek, még a kesztyű is maximálisan passzol az összeállításhoz.

Horváth Szandra fenékedzés közben: tökéletes?

Nem mellesleg a világ egyik leghíresebb síterepére látogatott el, aminek Svájc szolgál otthonául. St. Moritz sokak nagy álma, ami az Alpokon belül is kiemelkedik a sorból, és már nem egy világsztár kapcsolódott ki ezeken a pályákon.

Egy nagyon kis svájci városról beszélünk, ami a téli időszakban tele van turistákkal, bár a mostani vírushelyzet miatt ez nem teljesen így van. A várost nem zárták le, és a szerencsések nagyon jól érezhetik magukat odakint.