Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Különleges lánykérés egy fiatal szerelmes jászberényi tűzoltótól

Nem mehettünk el szó nélkül Sárközi Ádám szerelmes története mellett, ami bizonyítja, hogy léteznek még azok a különleges érzések, amik egyre inkább megkopnak a Földünkön.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság egy egyedi lánykérésről számolt be, melynek főszereplője Sárközi Ádám és Nagy Bettina, akik immáron jegyben járnak. A sorok megírása közben csak mosolygunk, és szívből gratulálunk a két fiatalnak, akik maximálisan megérdemlik a boldogságot.

Mint azt a posztban is olvasni, a tűzoltók nemcsak a hivatásukban áldozatkészek, hanem akkor is, ha például szerelmesek. Ennek kapcsán osztották meg az egyik fiatal jászberényi kollégájuk levelét arról, miképpen tette különlegessé szerelme eljegyzését. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

„Sárközi Ádám tűzoltó őrmester vagyok, a jegyesem neve Nagy Bettina. A Jászberényi Hivatásos Tűzoltóságon dolgozom beosztott tűzoltóként.” – kezdte a megható sorait a fiatal és jóképű tűzoltó a nagy napról.

Exatlon: Dóri most sem kertelt, elmondta, hogy kinek a kiesése lenne a legideálisabb

„Gyermekkoromban mindig felnéztem erre a figyelemreméltó szakmára, amit édesapám is végzett, mindig is tetszett a nagy piros autó, innen jött az ihlet, hogy tűzoltó legyek. Nagy szerencsémre találtam egy olyan nőt, aki ebben támogatást tudott adni, nehezebb helyzetekben lelki támaszt nyújtani.” – folytatta Ádám.

Egy szerelmes tűzoltó tollából, avagy egy lánykérés története A tűzoltók áldozatkészek a hivatásukban, és így van ez…

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2021. január 30., szombat

„Első találkozáskor éreztem, hogy nekem ő kell. Egyeztek a gondolataink, a terveink. Mind a ketten szeretnénk családot alapítani, így felmerült bennem a lánykérés ötlete. És miért is ne vonhatnám bele az „akcióba” a munkahelyemet, amikor jó és összetartó a közösség, gondoltam.”

„Tudtam, hogy a nem mindennapi lánykérés egy maradandó emléket, örök nyomot fog hagyni a kedvesem emlékezetében. Szerencsére igennel válaszolt a várva-várt nagy kérdésre, így hát nincs más hátra, mint előre!”

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.