Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Ángel Di María felesége vicces kérést fogalmazott meg arra az esetre, ha Messi átigazol a PSG-hez

A PSG egyik sztárja, Ángel Di María felesége most egy kifejezetten humoros kéréssel fordult férjéhez arra az esetre vonatkozóan, ha Messi úgy dönt, hogy a PSG-nél szeretné folytatni karrierjét a jövőben.

Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ángel Di María egy nemrégiben megjelent interjúban árulta el felesége kívánságát: amennyiben Messi átigazol a PSG-hez, Di María feladata lesz, hogy egy kerti grill keretein belül üdvözöljék majd az argentin klasszist.

Di María szerződése szintúgy a kérdéses, ugyanis a 32 éves játékos szerződése a PSG-vel ebben a szezonban lejár, a focista pedig egyelőre még nem döntött arról, hogy hol szeretne játszani a következő szezonban. Argentin társa, Lionel Messi pedig hatalmas port kavart a futballvilágban, miután bejelentette klubváltási szándékát a Barcelonánál. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Messi azóta szabadon tárgyalhat bármely klub vezetésével, az elmúlt hónapokban pedig egyelőre a PSG és a Manchester City tűnik a legesélyesebb választásnak, bár a legtöbb hír a PSG kapcsán kering a médiában, ugyanis nem titok, hogy Messi, Di María és Neymar kifejezetten jó, baráti kapcsolatot ápolnak egymással.

A Barca Universal értesülései szerint Di María nagyon szívesen játszana együtt Messivel, ugyanis bár a válogatottban olykor lehetőségük van együtt a pályára lépni, Di María nyíltan jelezte, hogy nagyon szívesen töltene együtt minden percet a pályán Messivel, véleménye szerint pedig ha egy csapatban játszanának, az mindkettőjük karrierjének szárnyalását eredményezhetné a jövőben.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.