Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,965 $

Franciaország lezárja a határait az összes Európai Unión kívüli országgal szemben

Jean Castex miniszterelnök jelentette be az újabb döntést, miszerint Franciaország minden Európai Unión kívüli országgal szemben lezárja a határait.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A francia miniszterelnök péntek este egy újabb fontos bejelentést tett, miszerint minden határt lezárnak az Európai Unión kívüli országokkal szemben, igyekezvén megállítani azt, hogy az új vírusvariánsok jobban elterjedjenek.

Egyelőre nem vezetik be a következő nemzeti lezárást, bár nem zárják ki a lehetőségek közül, és mint ahogy Jean Castex is fogalmazott, a következő napok meghatározóak lesznek az esetleges új lezárásokat illetően – írja a France24. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Azok, akik be akarnak lépni az országba, PCR-tesztre lesz szükségük, kivéve az ingázókat. Rajtuk kívül mindenki csak a negatív teszt felmutatásával léphet át a határon, máskülönben ezt nem teheti meg, és zónán kívül marad.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.