Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Joan Laporta jogi lépésekkel fenyegeti a PSG csapatát tiszteletlenségük miatt

A katalán politikus jelenleg jogi lépéseket tervez az argentin esetleges következő csapata ellen, amennyiben újraválasztják a Camp Nou-ban. Laporta szerint a PSG tiszteletlen viselkedést tanúsít a jelenleg fennálló helyzetben azzal, hogy nyíltan jelezték, szívesen látnák az argentint a csapatban.

Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Joan Laporta most azzal fenyegette meg a PSG csapatát, hogy jogi lépéseket tesz ellenük, annak ellenére, hogy Messi átigazolási kérelmét követően a Paris Saint-Germain lett az első alternatíva a klubváltásra.

A 33 éves játékos végül úgy döntött, kitölti a Barcával kötött szerződés jelenlegi, utolsó évét, miután a klub illetékesei és a La Liga is ellenezte azonnali távozását, így karrierjének jövője továbbra is kérdéses a csapatnál. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A PSG az egyik legnagyobb esélyes Messi klubváltásával kapcsolatban, a csapat sportigazgatója pedig nemrég nyilvánosan jelezte, hogy az olyan nagyszerű játékosokat, mint Messi mindig szívesen látják a csapatban.

Laporta, aki újraválasztására készül a Camp Nou-ban, úgy véli, a franciák most túllőttek a célon azzal, hogy Messit nyíltan próbálják átcsábítani a PSG-hez, így ha a második ciklusra is őt választják meg, biztosan jogi lépések fog tenni a franciákkal szemben.

A katalán politikus ugyanakkor elismerte, hogy az idő egyre csak fogy, és annak érdekében, hogy a klub meggyőzze Messit a maradásról, egy olyan ajánlatot kell majd adniuk a klasszisnak, melyet hajlandó elfogadni – írja a Goal.

Amíg a Barcelona klubelnök nélkül működik, Messi szabadon tárgyalhat bármely klubbal a váltással kapcsolatban, ezért tényleg egyre sürgetőbb, hogy olyan ajánlatot tegyenek az argentinnek, melyért szívesen erősítené a csapatot a jövőben is.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.