Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,063 $

Az UEFA nem tágít, 12 várossal számol az Európa-bajnokságon, és van esély a nézőkre

Az UEFA kitart a terve mellett, és továbbra is különböző városokkal számol, akik rendezőként láthatnák vendégül a csapatokat és a rajongókat.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az irányító testület elnöke, Aleksander Ceferin próbál optimista maradni, és abban hinni, hogy lehetségessé válhat egy olyan Európa-bajnokság megrendezése idén nyáron, ahol lehetnek rajongók a lelátókon.

Ezzel együtt az UEFA megerősítette, hogy ragaszkodnak az eredeti tervekhez, miszerint a kontinenstornát tizenkét különböző városban rendezzék meg. Erről közvetlen azután beszéltek, hogy egyre több spekuláció jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a június 11. és július 11. közötti eseményt javarészt egy országban rendeznék meg. Soron kívül Egyre nagyobb szerepet játszik a közösségi média az álláskeresésben

Ennek nyilvánvalóan biztonságtechnikai okai lennének a vírus miatt, hiszen a járvány továbbra is jelen van, és jelentős korlátozások vannak érvényben. A szerdai találkozó után az UEFA közölte, hogy nem tér el az eredeti tervétől.

Jelenleg továbbra is azzal számolnak, hogy az Európa-bajnokságot Dublintól Bakun át rendezzék meg, míg az elődöntőkre és a döntőre a Wembley Stadionban kerülne sor – számolt be a hírről a BT.

Egészen közelről Ibrahimovic és Lukaku balhéja

Az elnök hangsúlyozta, az UEFA elkötelezett amellett, hogy az eredetileg tervezett tizenkét városban rendezzék meg a 2021-re tolt Euro 2020-at. Emellett optimista, hogy addigra nagyon más lesz a vírushelyzet, és remélik, hogy a rajongók visszatérhetnek a stadionokba.

A vendéglátó városokat arra kérték, hogy március 5-ig nyújtsák be a rajongók fogadására vonatkozó terveiket a különféle forgatókönyvekkel, de ez a határidő most egy hónappal kitolódott, tehát április elejéig van idejük az érintetteknek.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.