Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,406 $

A Chelsea új menedzsere a fiatal focistákban látja a jövőt

A Paris Saint-Germain korábbi szakembere, Thomas Tuchel egy 18 hónapos megállapodást írt alá a csapattal, így mostantól ő fogja betölteni az menedzseri pozíciót a Chelsea-nél.

Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mielőtt megtartotta volna első edzését kedden, Tuchel köszönetet mondott a Chelsea-nek bizalmukért, valamint tiszteletét fejezte ki Frank Lampart iránt, akinek mint megjegyezte, munkássága és öröksége nem elhanyagolható.

A 47 éves edző a PSG-től való távozása után nem vesztegette az időt, szinte azonnal visszatérhetett a munkába, a csapattal pedig még az első edzés előtt összehozott egy rövid találkozót. Tuchel egyértelműen a fiatalabb játékosokra kíván építeni a jövőben, ugyanis kulcsfontosságúként tekint Mason Mount, Reece James és Tammy Abraham focistákra is. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Bár Lampart nagy valószínűséggel most egy kisebb szünetet fog tartani kirúgása után, továbbra is eltökélt abban, hogy bebizonyítsa, ő a kiváló választás, ha vezetői pozícióról van szó. Annak ellenére, hogy hétfőn elbocsátották, Lampart neve még mindig vonzó lehet a rivális klubok számára – írja a Daily Mail.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.