Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,52 Ft
Euró
392,12 Ft
Font
458,29 Ft
Bitcoin
62,491 $

Olyan erősen bántalmazta a saját ivócimboráját, hogy az végül belehalt a sérüléseibe

A vádlottat az elsőfokú ítéletben testi sértés büntette miatt öt év szabadságvesztésre és öt év köz-ügyektől eltiltásra ítélte.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A nem jogerős ítélet szerint az ügyben megvádolt személy az esti órákban az otthonában együtt italozott az ivócimborájával, az időközben elhunyt sértettel. Az áldozat a halála előtt a barátja házánál feküdt le, közvetlen az úttest mellett.

Erről tudomást szerzett a vádlott, aki dühössé vált, kiment az erősen ittas és magatehetetlen állapotban lévő társához, akit több alkalommal megütött és megrúgott. Ez azonban nem volt elég neki, mert felállította és hanyatt lökte. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Ennek következtében az áldozat az úttestre zuhant, beverte a fejét az aszfaltba, és elvesztette az eszméletét. A vádlott ugyan megpróbálta újraéleszteni a sértettet, olyan súlyosak voltak a koponyasérülései, hogy a kórházba szállítását követően meghalt.

Gyilkosság Nógrád megyében: a háza mellett ásta el a nevelőapját

Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott és védője jelentett be fellebbezésért felmentésért, illetve enyhítésért.

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.