Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Gyilkosság Nógrád megyében: a háza mellett ásta el a nevelőapját

A Nógrád megyei nyomozók azonban az ügy végére jártak, és őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta a nevelőapját, hogy belehalt a sérüléseibe.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Január 26-án egy lakossági bejelentés érkezett a rendőrséghez, miszerint régen láttak egy bárnai férfit, és az nincs ott a lakóhelyén. A rendőrök ezt követően megkezdték a nyomozást, és az adatgyűjtés mellett kihallgatták a családtagokat, ismerősöket.

Féltékenységből vert szét autókat, jelentős a kár Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

A férfi még tavaly novemberben tűnt el, aki közvetlen előtte hangos szóváltásba került a nevelt fiával. A két férfi egy háztartásban élt, amikor az 58 éves hozzátartó többször is megütötte az idős embert.

Végül addig bántalmazta, míg az áldozata bele nem halt a sérüléseibe. A terhelt a holttestet a házuk mellett ásta el, amit a rendőrök január 26-án megtaláltak. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfival szemben, akit a nyomozók a kihallgatását követően őrizetbe is vettek – olvasható a közleményben.

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.