Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Exatlon: Dani nem kertelt, kimondta a véleményét Livi kiejtéséről

Nagyon érződött és látszódott is, hogy Dani senkit sem akar megsérteni, de neki sem tetszett, amit Livi szemben tettek a társai az Exatlon legutóbbi párbaján.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Soha nem volt még ennyire feszült és izgalmas egy párbaj, mint legutóbb az Exatlonban. Papíron sokan azt gondolhatták, hogy az eddig javarészt sokkal több pontot gyűjtött Dóri lesz a befutó, akit a bajnokok néha bomlasztónak tartanak.

Dóri szimplán „csapatmunkának” nevezte azt, hogy a kihívók az összes medáljukat feláldozták érte, ami valójában talán már átléphetett egy erkölcsi határt a sportszerűséget illetően. Kevés hiányzott ahhoz, hogy a négy medál is kevés legyen Livivel szemben. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Minden dicséretet megérdemel a kiesett versenyző, mert elképesztően nagyot küzdött, miközben Ricsi és Anna olyan feltűnően drukkolt Dórinak, hogy az sokaknál kiverte a biztosítékot, de Bálintot ugyancsak érték negatív kritikák, amiért mind a két medálját feláldozta Livi ellen.

Dani, aki egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen idő előtt távozni, mint az Exatlon legnagyobb esélyes és a kihívók húzóembere, vezére, a Mokka vendégeként mondta el a véleményét arról, amit a televízióban látott a párbajról.

„Dóri nem az élete formáját hozta ezen a párbajon, és Livi ezt könyörtelenül ki is használta. Mindenáron úgy döntöttek, hogy Dórit szeretnék visszahozni. Nem szeretném teljesen egyoldalúan elítélni őket.”

„Teljesen tudom, hogy ezt miért csinálták, viszont… Ez egy nagyon nehéz kérdés. Ez egy csapatsport, szóval alapvetően megértem, hogy miért csinálták. A csapatnak az a jó, ha minél több erős játékos maradt bent.”

„Ez egyszerű matekból azt gondolták, hogy Dóri jöjjön vissza, viszont Livi akkorát küzdött… És így, ahogy én is láttam tévén keresztül, egy kicsit azt éreztem, hogy túl volt tolva Dórinak a hájpja. Láttam, hogy nagyon szeretnék, hogy ő jöjjön vissza, de egy kicsit hiányoltam Livi biztatását, egy kis empátiát talán.”

„Én lehetséges, hogy mondjuk, ha lett volna medálom, kettőt nem adtam volna oda.” – tette egyértelművé Dani, aki a kiesése óta újra a családjával lehet, és ezért nagyon boldog.