Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Infúzión Gáspár Evelin a betegségét követően

Szerencsére azonban nincs nagy gond, és Gáspár Győző idősebbik lánya egy bevett kezelést kap, ami sokat segíthet neki.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az évnek ennek a szakaszában sok ember fázhat meg, de lehetséges, hogy az idei influenzajárvány elmarad, ami nagyban köszönhető a koronavírusnak. Azzal, hogy mindenki számára ingyenessé tették az influenzajárvány elleni oltásokat, és felhívták az emberek figyelmét ennek a fontosságára a vírus miatt, nemigazán tud kialakulni a szezonális járvány.

Emellett a biztonsági intézkedések is sokat segítenek, kezdve a maszkhasználattal, a távolságtartással, valamint a higiéniás óvintézkedésekkel. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ne legyünk influenzásak. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Pásztor Anna megdöbbent Marsi Anikó gondolatán, és kiderült egy súlyosabb sérülése

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem betegedhetünk meg, vagy ne fázhatnánk meg. Gáspár Evelin a hétvégén fázott meg, de csak kisebb mértékben, ugyanakkor úgy döntött, hogy biztosra megy, és azonnal fontos anyagokat juttat a szervezetébe.

„Kicsit megfáztam, de az immunboost extra infúzió segít a legyőzésben.” – mondta Evelin a kezelés ideje alatt, amit már nem egy más hazai sztár esetében láthattunk. Vannak, akik rendszeresen járnak ilyen infúziós kezelésekre.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.