Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Pásztor Anna megdöbbent Marsi Anikó gondolatán, és kiderült egy súlyosabb sérülése

not image

A T-800-as

2021. január 25. - 11:11

Pásztor Anna a Mokka vendége volt, de csak virtuális keretek között, és arról beszélt, hogy mennyire meglepte Marsi Anikó kijelentése.

Pásztor Anna és Marsi Anikó is részese volt a Dancing with the Stars mezőnyének. Anna egészen a döntőig jutott, míg Anikó idő előtt esett ki, ráadásul a legjobb produkcióját követően, ami kissé igazságtalan volt vele szemben.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Anna és Anikó is az érettebb generációt képviselték, hiszen az énekesnő 48 éves, míg 45 esztendős. „40 évesen egy nő még nem kerül a kukába.” – idézték a stúdióban Anna szavait, akivel ennek kapcsán készítettek interjút.

Az énekesnő szerint ez volt az egyik legnagyobb üzenete annak, hogy a DWS-ban szerepelhetett, miközben megdöbbent azon, amit korábban Anikó mondott. „Emlékszem, hogy megdöbbentem azon, hogy Marsi Anikó azon izgult, hogy róla majd azt fogják gondolni, hogy túl idős a tánchoz, pedig azt hiszem, hogy ő négy vagy öt évvel fiatalabb”

„Eszembe nem jutott ilyen, és láttam azt, és most is látom, hogy nagyon-nagyon sokan, akik nézték a műsort, és nem is feltétlenül ismerték a zenekaromat, vagy a munkásságomat, csatlakoztaj az oldalaimhoz, és nagyon-nagyon jók azok a visszajelzések, amiket kapok, hogy rajtam keresztül megélték a táncot.”

„Mindenkinek azt írom, hogy ne rajtam keresztül éljék meg ezt, hanem táncoljon ő maga, és az összes élményt, amit be lehet gyűjteni ebben a világban, azt tessék szépen megélni. Az egész életemnek ez az üzenete, nemcsak a Dancingnek.”

Dér Heniék és a csodálatos esküvői torta

Annak kijelentette, egyáltalán semmilyen szinten nem foglalkoztatja őt az idő múlása. Ő nem az a fajta karakter, aki bármelyik életkorba is visszamenne, „mert mindegyiknél jobb a következő.” Még a testét is sokkal jobban szereti, mint korábban, és úgy érzi, mintha újra 18 éves lenne.

Anna azt is elárulta, hogy a harmadik adásban megrepedt az egyik bordája, amiről eddig szinte senki sem tudott. Azóta a sérült rész összeforrt, de még két hetet várnia kell, hogy újra 100%-os állapotban legyen.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.