Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Jürgen Klopp túl tud lépni azon, ha januárban nem szerződtetnek le középhátvédet a Liverpoolhoz

A Liverpool menedzsere elismerte ugyan, hogy a csapatnak nagyon sokat segítene egy új játékos, ám nagy valószínűséggel nem fog sor kerülni a szerződésre januárban.

Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jürgen Klopp jelezte, hogy szívesen látna egy új középhátvédet a csapatban, véleménye szerint pedig az elmúlt időszak nem volt komoly befolyással a csapat teljesítményére, sem pedig státuszára, annak ellenére, hogy a csapat az elmúlt négy évhez képest legrosszabb formáját hozta.

A Goal azt írja, a Liverpool hazai veretlen szériája csütörtökön sajnos véget ért, így a 68 meccses veretlenségnek egy a Burnley csapatától kapott góllal véget is vetett a mérkőzés. Ha ez nem lenne elég, Virgil van Dijk és Joe Gomez térdsérülése egy sokkal hosszabb regenerálódási időszakot igényel, így a Liverpoolnak most tényleg jól jönne egy új játékos. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Alig több mint egy hét van hátra január utolsó napjáig, és egyre valószínűbb, hogy a terv nem fog megvalósulni, Klopp pedig úgy fogalmazott, „már nem egy ötéves kisgyerek”, tehát ha nem tudnak leszerződtetni egy új játékost, „nem fog sírni miatta”.