Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Vasvári Vivi tökéletes teste ezúttal sem fog csalódást okozni

Mielőtt nekiálltunk volna a cikk megírásának, vettünk egy mély levegőt, mert Vivi ezt most megint nagyon-nagyon odatette.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Vasvári Vivien nemcsak egy szimplán szép és csinos nő… Sokkal több ennél, és a karaktere vetekszik a kinézetével, ami elég sokat elmond. Ha valakinek, akkor Vivinek nagyon sok irigye lehet a fiatal szépsége és a formája miatt.

Vannak, akik szerint egyáltalán nem nőies a vékony alakja miatt, de ha végeznénk egy globális közvélemény-kutatást, akkor valószínűleg egy nagyon más eredményt kapnánk, és messze többen lennének azok, akik tátott szájjal figyelnének. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Vivi körül is zajlik az élet, aki nemrég nemcsak, hogy a szerelemről posztolt, gyakorlatilag megerősítette, hogy újra van valakije, akiről eddig nem tudhatunk túl sokat, maximum azt, hogy boldoggá teszi a kedvesét.

Elvégre ennél többet nem is kell tudnunk, mivel a többi dolog magánügy, és Vivi szempontjából csak az a fontos, hogy boldog. Akkor is csak azt tudtuk írni, hogy megérdemli a boldogságot és azóta a képein is őszintébb a mosolya.

A róla készült fehérneműs képeket nem lehet felülmúlni, olyan mint egy tökéletes modell, akin varázslatosan állnak ezek a szexi szettek, mint a képen látható narancs összeállítás is. Hölgyeim és uraim, nincs több kérdésünk.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.