Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Az ultraortodox zsidó rabbi szerint a koronavírus-vakcina homoszexuálissá változtatja az embereket

Mintha csak a középkorban élnénk – az egyik izraeli ultraortodox zsidó rabbi arra buzdítja híveit, hogy ne éljenek a koronavírus elleni védőoltás nyújtotta lehetőségekkel, mert ha így teszik, akkor homoszexuálisokká válhatnak.

Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Mintha csak a középkorban élnénk – az egyik izraeli ultraortodox zsidó rabbi arra buzdítja híveit, hogy ne éljenek a koronavírus elleni védőoltás nyújtotta lehetőségekkel, mert ha így teszik, akkor homoszexuálisokká válhatnak.

Az izraeli média jelentéséből megtudhattuk, hogy Daniel Asor rabbi egy nemzetközi összeesküvés részeként aposztrofálta a vakcinát, amivel egy új világrendet szeretnének létrehozni a kormányok. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az Independent arról írt, hogy a zsidó lelkész egészen addig ment, hogy a védőoltásokat összekötötte a homoszexualitással, ami szerinte olyan bűn, amit nem lehet megbocsátani egyetlen embernek sem.

Asor legutóbbi online ceremóniája során arról beszélt, hogy mivel a vakcinák embrióból kivont szubsztrátumokból készülnek, ezért ellentétes hatással rendelkeznek, egyszóval a szervezetet arra ösztönözhetik, hogy az azonos neműekhez kapcsolódó hormonokat termelje.

Mindez tudományos szempontból badarság, amire a helyi LGBT+ jogvédő csoport, a Havruta is felhívta a figyelmet. A 9 millió lakosú Izraelben egyébként már 5 millió embert beoltottak, az előzetes tervek szerint pedig március közepén teljesen újranyithatják a gazdaságot.

Az egészségügyi hatóságok egyik kiemelkedő szakembere pénteken arról beszélt, hogy az ország vakcinációs programja a végső stádiumához érkezett, és vasárnaptól kezdődően már a 45 év felettiek is igényelhetik a Pfizer védőoltását.

Az oltóanyag tömeges disztribúciója után a 60 év feletti krónikus betegek esetében drasztikus csökkenés történt a koronavírus-fertőzöttek számában, ami azt jelenti, hogy a vakcina valóban működik.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.