Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Négyen meghaltak egy közúti balesetben Győrnél

Csütörtök délután a 813-as számú úton eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó és egy személyautó ütközött össze egymással.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Csütörtök délután a 813-as számú úton eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó és egy személyautó ütközött össze egymással.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. január 14-én 12 óra 18 perckor a 813-as számú út 1. kilométerszelvényénél, Győr térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze – írta a Police.hu. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

<strong>Fotó<strong> policehu

A balesetben a személyautóban utazó négy ember életét vesztette, a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta. Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a 24.hu megkeresésére elmondta, az autó kigyulladt, a kiérkező tűzoltók két vízsugárral tudták csak eloltani a lángokat.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.