Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,078 $

Miközben Trump leváltásán dolgoznak, az elnök az amerikai néphez szólt

Donald Trump amerikai elnök „nyugodt indulatokra” hívja fel az amerikai nép figyelmét, miközben lehetséges, hogy hamarosan eltávolítják a helyéről.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Donald Trump amerikai elnök „nyugodt indulatokra” hívja fel az amerikai nép figyelmét, miközben lehetséges, hogy hamarosan eltávolítják a helyéről.

A ház tagjai jelenleg is azon vitáznak, hogy felmentsék Trumpot az elnöki tisztsége alól, aki eredetileg a következő héten távozna a Fehér Házból, ugyanakkor az ellenfelei mindent megtesznek azért, hogy ez azonnali hatállyal megtörténjen. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Tennék ezt amiatt, mert az előző héten Trump hívei egy halálos kimenetelű tüntetésen vettek részt. Többen is úgy érzik a házból, hogy az elnöknek felelőssége volt abban, ami kialakult a Capitoliumban, és öt ember életébe került.

A Fehér Ház egy hivatalos nyilatkozatot adott ki, amiben Trump azt mondta, az újabb tüntetések fényében mindenkinek felhívja a figyelmét arra, hogy kerüljék az erőszakot, ami tilos, akárcsak a törvénysértés és a rongálás.”

Hangsúlyozta, ez nem olyasvalami, ami mellett áll, és Amerika sem sorolható ide. Emiatt minden amerikaikat felszólított arra, hogy segítsenek enyhíteni a feszültséget és nyugodt indulatokkal tegyék ezt meg.

Öngyilkos lett egy tüntető, akire letartóztatási parancsot adtak ki a washingtoni zavargások után

Hamarosan pedig kiderül, hogy sikeres lesz-e a Trump eltávolítására létrehozott szavazás, amit teljesen törvényes keretek között bonyolítanak le. Ehhez az elnök pártjából is szükséges lesz pár szavazatra, hogy meglegyen a többség.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.