Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

Amikor Palik Laci is beszáll a játékba

Ritka pillanat, amikor Palik Lászlót ilyen körülmények között láthatjuk, de mivel ő is imádja az Exatlon Hungaryt, nem lehet kérdés, hogy egy-két pályát kipróbál.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ritka pillanat, amikor Palik Lászlót ilyen körülmények között láthatjuk, de mivel ő is imádja az Exatlon Hungaryt, nem lehet kérdés, hogy egy-két pályát kipróbál.

Palik nagyon nagy név a médiában, és már a királykategóriás közvetítések előtt letette a névjegyét. Fokozatosan lépett előre a ranglétrán, majd gyakorlatilag a csúcsig jutott. A többségnek természetesen a Forma-1-ből maradt meg emlékként. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Voltak idők, amikor nem lehetett elképzelni nélküle egy közvetítést, de egy nap minden véget ér, és sokak bánatára Palik is átadta a stafétabotot, amivel elég nagy űrt hagyott maga mögött. A mai napig sokan emlegetik, hiányolják őt.

Meglehetősen sokat kellett várnunk ara, hogy visszatérjen a médiába, a régi sikerei színhelyére, de egy igazán testhezálló műsort találtak számára. Az Exatlon Hungary ikonjává vált, és nem egy olyan nézőt ismerünk, akik sok esetben miatta nézik a versenyeket.

Ördög és pokol, Tóth Andi démoni dekoltázst villantott, és brand lett belőle

Valóban egyedi, ahogy Palik kommentál, és sokszor rengeteget tesz hozzá a versenyekhez. Emellett empatikus is, de soha nem lehet azt érezni, hogy bárkinek drukkolna. Remekül tartja meg ezt a bizonyos egyensúlyt.

Vannak olyan pillanatok is, amikor a legendás műsorvezető saját maga is kipróbálja a pályákat. Hasonlóan tett nemrég, és úgy tűnt, hogy élvezte a dolgot. Nagyon szívesen megnéznénk őt egy versenynapon.