Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Exatlon Hungary: Franciska szerint már áshatják Dóri sírját, akit totálisan padlóra küldött

Franciska ismét nagyot ment, a hátán viszi a rendszeresen vereséget szenvedő bajnokcsapatot, ahol még mindig nem szakadt át az a bizonyos gát.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Franciska ismét nagyot ment, a hátán viszi a rendszeresen vereséget szenvedő bajnokcsapatot, ahol még mindig nem szakadt át az a bizonyos gát.

A legutóbbi versenynapon is a kihívók nyertek, de volt egy versenyző a bajnokoknál, aki talán még a férfiakat is komoly kihívás elé tudná állítani. Franciska elemi erővel küzd, hajt és viszi előre a társait, valamint saját magát. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Ennek Dóri örül a legkevésbé a kihívóknál, aki két „pofonba” is belefutott Franciska ellen, hiába játszották újra a kört a joker segítségével. A kihívó nehezen viseli a kudarcokat, mentálisan nem a legerősebb, és ha ez így megy tovább, Franciska szép lassan elveheti a kedvét.

A bajnokok a tanácskozás közben megegyeztek abban, hogy noha kikaptak, valami megindult pár versenyzőben, amit Franciska is lát, érzékel. Az akarás most nagyon is megvan bennük, ráadásul a kihívók mind a két jokerüket elvesztették – először Ricsi, majd Dóri részéről.

Dráma és sokk az Exatlon Hungaryben: valaki súlyosan megsérülhetett

„Azért már ők is érzik a rezgésünkön, hogy nem adjuk oda. Van bennük egy kisebb félelem, higgyétek el, főleg, hogy ott azért az egyik lány már az… kvázi a sírját áshatják, mert ma nagyon padlón volt.” – mondta Franciska Dóriról.

„Én már egy hete kiszúrtam, most szépen átmegyünk Annára is, és akkor így kilövöldözzük a lányokat. Ezt így kell csinálni. Annyira sikerült megtörnöm Dórit, hogy a futamok végén már az egereket itatta. Egy bizonyos ideig Dórit szerintem lerendeztük.”