Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Közösségi adakozásból vettek állatkertet, hogy aztán szabadon engedjék az állatokat

A bretagne-i Pont-Scorff állatkert 560 lakójának egy része az utóbbi időben sanyarú körülmények között töltötte mindennapjait, ám hamarosan sokkal jobb helyen találhatják majd magukat.

Most

Kiss László

Szerkesztő

A környezet- és állatvédő szervezetként ismert Rewildnak mindössze néhány napra volt szüksége ahhoz, hogy az állatkert megvásárlásához szükséges 600 ezer eurót összegyűjtse, ugyanis az emberek hamar az állatok megmentésére irányuló projekt mellé álltak.

A GoFundMe oldalon indított pénzgyűjtés eredetileg májusig zajlott volna, az pedig, hogy sikerült idő előtt összegyűjteni a kívánt összeget, nagyrészt a Meetic nevű társkereső oldal tulajdonosának, Marc Simoncininek köszönhető, aki egymaga 250 ezer eurót ajánlott fel a nemes célra. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az egzotikus állatokat, köztük nílusi vízilovakat és vörös pandákat is lakói között számon tartó állatkert megvásárlásáról december 16-án, egy előszerződés aláírásával döntöttek a felek, mostanra pedig már azt is tudni lehet, hogy a felszámolásra kerülő létesítmény helyén egy rehabilitációs központot létesítenek, ahol a csempészektől elkobzott állatoknak nyújtanak majd menedéket.

Noha az állatkert megvásárlásához szükséges pénz már rendelkezésre áll, a gyűjtést nem állítják le a projekt szervezői, a fennmaradó összegre ugyanis az adásvétel utáni teendők intézésekor és finanszírozásakor még szükség lehet.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.