Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,70 Ft
Bitcoin
64,043 $

Varga Mihály hétfői bejelentése, remek hír a vállalkozásoknak

A magyar pénzügyminiszter fontos bejelentéseket tett közzé, melyből megtudhattuk azt is, hogy a céloknak megfelelően 2021 a növekedés éve lehet a magyar gazdaságban.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar pénzügyminiszter fontos bejelentéseket tett közzé, melyből megtudhattuk azt is, hogy a céloknak megfelelően 2021 a növekedés éve lehet a magyar gazdaságban.

A hétfőn tett bejelentésében többek között arról is szó esett, hogy idén is folytatni fogják a magyar vállalatok beruházásait támogató programot. A támogatás tavalyi mérlege alapján elmondhatjuk, hogy 43 beruházás és 155 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ennek köszönhetően összesen megközelítőleg 16 500 megvédett munkahelyről beszélhetünk. Emellett több mint 700 új munkahely jött létre. A kormány szerint a beruházókkal folytatott beszélgetések alapján megvan bennük az eltökéltség azt illetően, hogy újabb munkahelyeket hozzanak létre, valamit további beruházásokat hajtsanak végre.

Erre az évre a parlament és a kormány egy 25 milliárd forintos keretet hagyott jóvá. Varga arra kérte az illetékeseket, hogy ezek a programok induljanak el, minél hamarabb hirdessék meg azokat. Ezek mind olyan beruházások, amikkel a vállatok a kapacitásukat tudják bővíteni, illetve új munkahelyeket hozhatnak létre.

A Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program 2015-ben indult útjára, és azóta 180 beruházást segített 160 milliárd forinttal, így több mint 382 milliárd forint értékű fejlesztés valósult meg Magyarországon.

Őrületes tempó: 1676 milliárd forintnyi beruházás a járvány ideje alatt

A cél az, hogy a cégek azonnali segítséget kaphassanak a beruházások megvalósításához, és a járványhelyzet ellenére ne kelljen elhalasztaniuk a fejlesztéseket.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egy jólléti ellenőrzésre érkeztek a helyszínre a rendőrök, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg.