Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Trump sehol nem szólalhat meg, jóformán eltüntették a közösségi médiából

Donald Trump leköszönő amerikai elnök minden eddiginél nehezebb helyzetbe került, mert nemcsak a Twitteren, a Facebookon és az Instagramon kapott tiltást.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Donald Trump leköszönő amerikai elnök minden eddiginél nehezebb helyzetbe került, mert nemcsak a Twitteren, a Facebookon és az Instagramon kapott tiltást.

Trumpnak eredetileg január 19-én kellene távoznia a Fehér Házból, közvetlen azelőtt, hogy 24 órával később hivatalosan is beiktatják az új elnököt, Joe Bident. Az aktuális elnök már korábban megerősítette, hogy nem lesz ott a ceremónián, és ez volt az egyik ok, amiért a Twitternél betelt a pohár. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Az újabb szabályszegés/jogsértés miatt Trump fiókját a kedvenc platformján örökre tiltották. Emellett a Facebookot és az Instagramot sem használhatja. A TMZ jelentése szerint az elnöktől szinte minden lehetőséget elvettek a közösségi felületeken, és többek között még a Shopify-ot sem használhatja.

A MySpace lehet az egyik olyan opciója, mellyel talán online lehet, és a híveihez szólhat, akik közül többen is meghaltak a szerdai rendbontás során, amikor a nagy tömeg betört a Capitolium épületébe. Jelenleg is zajlik a nyomozás az FBI vezetésével, és napi szinten vannak újabb letartóztatások az ügy kapcsán.

Azóta több vállalat is lépett annak érdekében, hogy Trump ne tudja használni a felületüket. A Pinterest, a Twitch, a Snapchat, a Reddit és a TikTok sem érhető el az elnök számára. A Twitter volt az első, mely végleesen tiltotta az elnök fiókját, és emellett minden olyan más fiókot is töröl, amin keresztül megpróbál bejegyzést közzétenni.

Rémisztő videón, ahogy a Trump-hívők jóformán agyonnyomnak egy rendőrt

Trump nemrég azt mondta, nem fogják tudni elhallgattatni, és hamarosan nagy bejelentéseket tesz. A háttérben már dolgozhatnak azon, hogy a távozó elnök újra online legyen, mert jelenleg szinte semmilyen formában nem tud kommunikálni a szavazóival, így reagálni sem k-képes a kritikákra, vagy a vádkara.

A Parler még opció lehet, ahol sok szélsőjobboldali van jelen, de a Google már törölte az alkalmazást a boltjából, tehát azt nem tölthetik le az androidos felhasználók. Az Apple boltjában ugyancsak nem érhető el az alkalmazás, így ha Trump azt nem töltötte le az amerikai cég döntése előtt, akkor ott sem fog tudni mit tenni.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.