Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Kilenc embert gyilkoltak meg egy temetésen

További tragédiába fulladt egy temetés a mexikói Guanajuato államban található Celaya városában, ahol egy csapatnyi fegyveres tört be a ceremóniára, és az elhunyt kilenc hozzátartozóját gyilkolták le.

...svg content...Bavispe, 2019. november 6. A vidéki taktikai mûveleti erõk tagjai az észak-mexikói Sonora térségében, Bavispe közelében elkövetett gyilkosság helyszínén 2019. november 5-én, ahol egy nappal korábban kilenc, Mexikóban élõ amerikai mormont gyilkoltak meg. A tettesek valószínûsíthetõen az egyik drogkartell tagjai voltak. MTI/EPA/EFE/Luis Torres
Külföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

További tragédiába fulladt egy temetés a mexikói Guanajuato államban található Celaya városában, ahol egy csapatnyi fegyveres tört be a ceremóniára, és az elhunyt kilenc hozzátartozóját gyilkolták le.

Az El Pais értesülései szerint a támadás este 9 magasságában történhetett, és Guanajuato államban ez már második mészárlás, amely 2021-ben történt. A hatóságok rögtön a helyszínre utaztak, ám az elkövetőket még nem sikerült beazonosítani, így még letartóztatások sem történtek. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A környékbeliek felvételeket is készítettek az esetről, az egyiken például hallatszódnak a lövések is. A kiérkező hatóságok már csak a halottakat találták meg, közülünk ketten a koporsó mellett feküdtek, a többiek pedig közeli utcán az aszfalton. Fontos megjegyezni, hogy ez egy otthoni szertartás volt, így a szomszédok is riasztották a rendőröket.

A kilenc halálos áldozat mellett egy sérült is volt, őt már kórházba szállították, míg a temetés többi résztvevőjének sikerült elmenekülnie a fegyveresek elől. A Guanajuatói Állami Ügyészség vizsgálatot indított az esetben, és körözést adtak ki az elkövetőkre.

Ez már a második, több halálos áldozattal járó lövöldözés a Mexikó középső részén fekvő államban, az első még január 4-én történt, León régióban, ahol öt embert lőttek meg egy lakásban. Mind az öten életüket vesztették, köztük egyikük a kórházban.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.